Γιατί να εκθέσετε στην FASHION EXPO

 

 


Η Fashion Expo αποτελεί την στοχευμένη εμπορική έκθεση μόδας, είναι ο χώρος για να εκθέσετε τις συλλογές σας και να βρεθείτε μπροστά σε αγοραστές και ουσιαστικές επιχειρηματικές συναλλαγές.
Η Fashion Expo, φέρνει κοντά τους επαγγελματίες, δημιουργούς, κατασκευαστές, βιοτέχνες, εμπόρους με τα καταστήματα λιανικής.
Άποψή μας είναι πως η συγκέντρωση, όλων των εμπλεκομένων του κλάδου Μόδας, κάτω από μία «στέγη», σε μία κοινή εκδήλωση, συμβάλει στην ανάδειξη της επιχειρηματικότητας του κλάδου.

Προσφέρει δε, στους επισκέπτες την ευκαιρία, από μία και μόνο έκθεση, σε ένα τριήμερο να λάβουν πλήρη ενημέρωση, να συγκρίνουν, να δειγματιστούν, χωρίς πολλές μετακινήσεις, έξοδα, ταλαιπωρία κ.λ.π.

Οι Εμπορικές Εκθέσεις  έχουν ως βασικό σκοπό, την αύξηση των πωλήσεων στο παρόν αλλά και την εξασφάλιση τακτικών, πιστών πελατών, μεσοπρόθεσμα.
Δεν είναι απλά, Δημόσιες Σχέσεις ή μια Διαφήμιση σε οποιοδήποτε μέσο.
Η συμμετοχή σας  σε εμπορική έκθεση είναι, η πιο αποτελεσματική από όλες τις ενέργειες μάρκετινγκ, αν βέβαια τη διαχειριστείτε με επαγγελματικά οργανωμένο τρόπο.
Σε σύγκριση με την κλασική μέθοδο της επίσκεψης του πωλητή στον πελάτη, η συμμετοχή σε εκθέσεις είναι πολύ πιο αποτελεσματική και πολύ πιο οικονομική.

Στις Εκθέσεις πάμε για να πουλήσουμε…..

Ασφαλώς, η συμμετοχή στην Έκθεση είναι μια  δουλειά που, αν την πάρουμε σοβαρά, μπορεί να μας ανταμείψει με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Επιχειρήσεις που έχουν κατανοήσει τη σημασία των εκθέσεων και τις προσεγγίζουν με επαγγελματικό τρόπο, αποκομίζουν μεγάλα οφέλη τόσο σε πωλήσεις όσο και σε τακτικούς, πιστούς πελάτες.

Οι εκθέσεις αποτελούν εξαιρετικές ευκαιρίες για προσέγγιση, επαφή
και επικοινωνία με μεγάλο αριθμό επισκεπτών.
Υπάρχουν όμως και εκθέσεις με διαφορετικό περιεχόμενο, προσανατολισμό και βαρύτητα.
Απαιτείται λοιπόν μεγάλη προσοχή για να εντοπίσετε και να επιλέξετε την έκθεση ή τις εκθέσεις που εξυπηρετούν καλύτερα τα συμφέροντα και τους στόχους σας και μάλιστα με ελεγχόμενο κόστος.

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας ότι παρά το γεγονός ότι παρέχονται επεξηγηματικές πληροφορίες για την κάθε έκθεση, οι οργανωτές, στην επιθυμία τους να προσελκύσουν πολλά και διαφορετικά είδη επιχειρήσεων συνδυάζουν πολλά αντικείμενα και πολλές φορές υπερβάλλουν δημιουργώντας εξωπραγματικές προσδοκίες.

ΑΡΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΣΑΣ :

ΕΙΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: Είναι γενική ή τομεακή; Είναι επαγγελματική, ανοικτή στο κοινό ή μικτή;
Ημερομηνίες: Είναι κατάλληλες για εσάς οι ημερομηνίες;
Εκθέτες: Πόσοι εκθέτες και ποιοί συμμετείχαν στις προηγούμενες εκδηλώσεις καθώς και τους τομείς ενασχόλησής τους.
Είναι αναγνωρισμένη η έκθεση στον τομέα σας; Πόσες φορές έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν; Έχει αυξητική ή μειωτική τάση ο αριθμός των επισκεπτών και εκθετών;
Οι Οργανωτές: Χαίρουν αναγνώρισης και κύρους οι οργανωτές; Έχουν πείρα στον τομέα; Είναι εύκολα προσεγγίσιμοι; Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τους οργανωτές και να διατηρείτε επαφή μαζί τους αντλώντας πληροφορίες και στήριξη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ FASHION EXPO ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

  • Εξεύρεση νέων πελατών
  • Είσοδος σε νέες αγορές – καταστήματα
  • Προβολή προϊόντος/ων ακόμη και “δοκιμαστική παρουσίαση” νέου προϊόντος
  • Ενίσχυση της πιστότητας των πελατών μας
  • Βελτίωση της εικόνας μας στην αγορά
  • Έρευνας αγοράς εντοπισμός αντιπροσώπων
  • Παρακολούθηση εξελίξεων και ανταγωνιστών
  • Αύξηση των πωλήσεων

Για περισσότερη ενημέρωση ή για όποια πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας…

 

 

 
 
back to top